Ontdek de speciaalbieren van Brouwerij Poort

Brouwerij Poort heeft een 5 verschillende speciaalbieren. Alle speciaalbieren worden gemaakt met pure ingrediënten. Op deze pagina ontdek je de verschillende speciaalbieren met tips voor bijpassende hapjes. Bestel de Poort speciaalbieren bij de aangegeven verkooppunten of plaats je bestelling bij de Brouwerij.

Op zoek naar een verrassend cadeau? Ontdek dan de Poort cadeau selectie.


Poort tripel met glasPoort Tripel is een speciaalbier met een prachtige ronde wat zoetige smaak. Dit bier is een aanrader voor iedereen die graag rustig geniet van een stevig bier. De frisse afdronk maakt de smaak compleet. Heerlijk bij borrelhapjes en kaas.

9% Vol.
verkrijgbaar in 33 cl. (longneck) en 75 cl. (Biere Belge fles met bierkurk)

schaduwglas2aPoort Schaduw is een speciaalbier met een volmoutige en zoet gebrande smaak. De tonen van karamel geven het bier een zachte, lange afdronk. Heerlijk bij nootjes en chocolade.

6,5% Vol.
verkrijgbaar in 33 cl. (longneck) en 75 cl. (Biere Belge fles met bierkurk)

bietglas1Poort Bietenbrug is een exclusief bier gemaakt met Haarlemmermeerse suikerbieten. Deze suikerbieten geven het bier een verrassend frisse en zachte smaak. Heerlijk in combinatie met haring.

6% Vol.
verkrijgbaar in 33 cl. (longneck)

dubbelbock-bewerkt_bewerkt-2Poort Dubbelbock is een mooi gerijpt bier met een zacht robuuste smaak. Gebrand mout en karamel geven het bier een warm karakter. Heerlijk in combinatie met gebrande nootjes of een stoofpotje.

8% Vol.
verkrijgbaar in 33 cl. (longneck) en 20 l. fust (sankey koppeling)

Poort Venneps Blond is een smaakvol bier met een toets van citrus en een frisse afdronk. Heerlijk bij jonge kaas.

5,5% Vol.
verkrijgbaar in 33 cl. (longneck), 75 cl. (Biere Belge fles met bierkurk) en 20 l. fust (sankey koppeling)