Ontdek de speciaalbieren van Brouwerij Poort

Brouwerij Poort heeft een 7 verschillende speciaalbieren. Alle speciaalbieren worden gemaakt met pure ingrediënten. Op deze pagina ontdek je de verschillende speciaalbieren met tips voor bijpassende hapjes. Bestel de Poort speciaalbieren bij de aangegeven verkooppunten of plaats je bestelling bij de Brouwerij.

Op zoek naar een verrassend cadeau? Ontdek dan de Poort cadeau selectie.


Foto Poort TripelPoort Tripel is een speciaalbier met een prachtige ronde wat zoetige smaak. Dit bier is een aanrader voor iedereen die graag rustig geniet van een stevig bier. De frisse afdronk maakt de smaak compleet. Heerlijk bij borrelhapjes en kaas.

9% Vol.
verkrijgbaar in 33 cl. longneck, 75 cl. Biere Belge fles met kurkdop en 20 l. sankey fust

Poort Schaduw is een speciaalbier met een volmoutige en zoet gebrande smaak. De tonen van karamel geven het bier een zachte, lange afdronk. Heerlijk bij nootjes en chocolade.

6,5% Vol.
verkrijgbaar in 33 cl. longneck en 75 cl. Biere Belge fles met kurkdop

Poort Bietenbrug is een exclusief bier gemaakt met Haarlemmermeerse suikerbieten. Deze suikerbieten geven het bier een verrassend frisse en zachte smaak. Heerlijk in combinatie met haring.

6% Vol.
verkrijgbaar in 33 cl. longneck

Poort Dubbelbock is een mooi gerijpt bier met een volle, robuuste smaak. Gebrand mout en karamel geven het bier een warm karakter. Heerlijk in combinatie met gebrande nootjes of een stoofpotje.

8% Vol.
verkrijgbaar in 33 cl. longneck en 20 l. sankey fust

Foto van Poort Venneps BlondPoort Venneps Blond is een smaakvol bier met een toets van citrus en een frisse afdronk. Heerlijk bij jonge kaas.

5,5% Vol.
verkrijgbaar in 33 cl. longneck, 75 cl. Biere Belge fles met kurkdop en 20 l. sankey fust

Poort Maaidorser is een Tripel Weizen met de zachte smaak van tarwe en een kruidig frisse twist. Altijd heerlijk.

8,5% Vol.
verkrijgbaar in 33 cl. longneck en 20 l. sankey fust

Etiket speciaalbier Poort StormvloedPoort Stormvloed is een op eikehout gerijpt dubbelbier met een zachte kruidige smaak en tonen van karamel. Heerlijk in combinatie met een gebrande notenmelange.

6,5% Vol.
verkrijgbaar in 33 cl. longneck