Ontdek de speciaalbieren van Brouwerij Poort

Brouwerij Poort heeft een 7 verschillende speciaalbieren. Alle speciaalbieren worden gemaakt met pure ingrediënten. Op deze pagina ontdek je de verschillende speciaalbieren met tips voor bijpassende hapjes. Bestel de Poort speciaalbieren bij de aangegeven verkooppunten of bestel via de webshop.
Op zoek naar een verrassend cadeau? Ontdek dan de Poort cadeau selectie  of bestel een bierproeverij op locatie.

Foto Poort TripelPoort Tripel is een speciaalbier met een prachtige ronde wat zoetige smaak. Dit bier is een aanrader voor iedereen die graag rustig geniet van een stevig bier. De frisse afdronk maakt de smaak compleet. Heerlijk bij overjarige kaas.

9% Vol.
verkrijgbaar in 33 cl. longneck, 75 cl. Biere Belge fles met kurkdop en 20 l. sankey fust

Poort StormvloedPoort Stormvloed is een op eikenhout gerijpt dubbelbier met een zachte kruidige smaak en tonen van karamel. Heerlijk in combinatie met een notenmelange of gegrilde kip.

6,5% Vol.
verkrijgbaar in 33 cl. longneck

Poort Bietenbrug is een exclusief bier gemaakt met Haarlemmermeerse suikerbieten. Deze suikerbieten geven het bier een verrassend frisse en zachte smaak. Heerlijk in combinatie met sushi of rode bietensalade.

6% Vol.
verkrijgbaar in 33 cl. longneck

Poort Dubbelbock is een mooi gerijpt bier met een volle, robuuste smaak. Gebrand mout en karamel geven het bier een warm karakter. Heerlijk in combinatie met gebrande nootjes, pure chocolade of een stoofpotje.

8% Vol.
verkrijgbaar in 33 cl. longneck en 20 l. sankey fust

Foto van Poort Venneps BlondPoort Venneps Blond is een smaakvol bier met een toets van citrus en een frisse afdronk. Heerlijk bij jonge kaas, garnalen of kabeljauw.

5,5% Vol.
verkrijgbaar in 33 cl. longneck, 75 cl. Biere Belge fles met kurkdop en 20 l. sankey fust

Poort Maaidorser is een Tripel Weizen met de zachte smaak van tarwe en een kruidig frisse twist. Altijd heerlijk.

8,5% Vol.
verkrijgbaar in 33 cl. longneck en 20 l. sankey fust

Cuvée de Cruquius etiketPoort Cuvée de Cruquius  is krachtig  blond  bier  met de  zachte  smaak  van  tarwe  en  tonen  van  rook. Door de toevoeging van kardemom heeft het bier een accent van kruidige citrus. Heerijk in combinatie met Port Salut of gerookte makreel.

7,5% Vol.
verkrijgbaar in 33 cl. longneck en Biere Belge fles met kurkdop