Poort Speciaalbier Bij Tien

cadeauverpakking Poort, 3 speciaalbierenHeb je Streekwinkel Bij Tien aan de IJweg in Nieuw-Vennep al ontdekt? Bij Tien vind je lekkere en leuke streekproducten, aardappelen, biologische eieren, heerlijke kaas en diverse speciaalbieren van Brouwerij Poort. Alle producten komen uit de streek en rechtstreeks van de maker of boer. Het is een leuk adres voor leuke cadeautjes en cadeau pakketten.

1000 liter Venneps Blond speciaalbier

Poort Venneps Blond Er staat weer 1000 liter vers gebrouwen Venneps Blond speciaalbier klaar voor consumptie. Poort Venneps Blond is een smaakvol bier met een toets van citrus en een frisse afdronk. Zin om er iets bij te eten? Het smaakt heerlijk in combinatie met (boeren) jonge kaas, garnalen of kabeljauw. Ben je op zoek naar meer bier-spijscombinaties. Kijk dan eens op Speciaalbieren – Brouwerij Poort.

Limited Edition .50 Kaliber nu verkrijgbaar!

.50 Kaliber Deadly Strong Blond Craft Beer
.50 Kaliber Deadly Strong Blond Craft Beer

Vanaf vandaag is ons nieuwe speciaalbier . 50 Kaliber in gelimiteerde oplage verkrijgbaar. .50 Kaliber is een Deadly Strong Blond Craft Beer. Dit speciaalbier heeft een alcohol percentage (12,7%) dat gelijk is aan de diameter van een echte .50 Kaliber bullit (12,7 mm). Het verovert je hart met de kruidige smaken van Gun Powder en kruidnagel. Maar pas op! deze .50 Kaliber knalt er echt in.

Bestel dit bijzondere speciaalbier door een e-mail te sturen naar info@brouwerijpoort.nl