27 februari: winterbier festival Leiden

Affiche winterbierfestivalKom je ook zondag 27 februari van 13.00- 18.30 uur heerlijke winterbieren proeven tijdens het Winterbierfestival bij Scheltema in Leiden? Een mooi festival met speciaalbieren van diverse brouwerijen. Brouwerij Poort heeft vijf speciaalbieren op tap: Poort Dubbelbock, Poort Tripel, Poort Maaidorser, Poort Stormvloed en Poort Venneps Blond. Bestel hier je kaarten.

Poort Maaidorser is er bijna weer!

Poort MaaidorserOok op zoek naar de laatste flesjes Poort Maaidorser? Dat wordt komende maand steeds lastiger. Sorry… Maar nu het goede nieuws: dit heerlijke speciaalbier van Brouwerij Poort is vanaf half maart weer volop verkrijgbaar. Aankomende week gaan we weer heel wat liters van dit populaire Poortbier bottelen.

Poort Bietenbrug is weer verkrijgbaar

Poort Bietenbrug is een seizoensproduct. Het was dus even wachten op de suikerbietenoogst… maar Poort Bietenbrug is er weer! En hoe? Dit exclusieve speciaalbier is een verrassend, fris en zacht bier met een alcoholpercentage van 6%. Je proeft de Haarlemmermeer! Poort Bietenbrug is heerlijk in combinatie met sushi of rode bietjes.