Limited Edition .50 Kaliber nu verkrijgbaar!

.50 Kaliber Deadly Strong Blond Craft Beer
.50 Kaliber Deadly Strong Blond Craft Beer

Vanaf vandaag is ons nieuwe speciaalbier . 50 Kaliber in gelimiteerde oplage verkrijgbaar. .50 Kaliber is een Deadly Strong Blond Craft Beer. Dit speciaalbier heeft een alcohol percentage (12,7%) dat gelijk is aan de diameter van een echte .50 Kaliber bullit (12,7 mm). Het verovert je hart met de kruidige smaken van Gun Powder en kruidnagel. Maar pas op! deze .50 Kaliber knalt er echt in.

Bestel dit bijzondere speciaalbier door een e-mail te sturen naar info@brouwerijpoort.nl

 

Winterbierfestival op 29 januari in Leiden

Affiche winterbierfestivalKom je ook zondag 29 januari van 13.30- 18.00 uur heerlijke winterbieren proeven tijdens het Winterbierfestival bij Scheltema in Leiden? Een mooi festival met speciaalbieren van diverse brouwerijen. Brouwerij Poort heeft drie speciaalbieren op tap: Poort Dubbelbock, Poort Tripel en Poort Maaidorser. Bestel hier je kaarten.

Limited edition Porter nu verkrijgbaar!

Polderjongen Porter Vanaf vandaag is ons nieuwe speciaalbier ‘Poort Polderjongen’ in gelimiteerde oplage verkrijgbaar. Poort Polderjongen is een verleidelijke Porter met licht gebrande bitters en tonen van chocolade en rood fruit. Hij is heerlijk in combinatie met chocolademousse, brownie en rood fruit. Bestel deze bijzondere Porter door een e-mail te sturen naar info@brouwerijpoort.nl