Voorjaar start al in Hoptuin Brouwerij Poort

hoptuin Brouwerij PoortDe hop van Brouwerij Poort bereidt zich alweer voor op een smakelijk Bierseizoen. De eerste hopscheuten zijn al zichtbaar in onze hoptuin in Park21. Nog even wachten tot april/mei en de hop zal groeien met een snelheid van soms wel 10 cm per dag. De verse hop gebruiken we voor onze speciaalbieren. Benieuwd naar de hopplanten? Maak dan eens een leuke wandeling over Landgoed Kleine Vennep en loop eens langs de hoptuin van Brouwerij Poort.

Poort Speciaalbier Bij Tien

cadeauverpakking Poort, 3 speciaalbierenHeb je Streekwinkel Bij Tien aan de IJweg in Nieuw-Vennep al ontdekt? Bij Tien vind je lekkere en leuke streekproducten, aardappelen, biologische eieren, heerlijke kaas en diverse speciaalbieren van Brouwerij Poort. Alle producten komen uit de streek en rechtstreeks van de maker of boer. Het is een leuk adres voor leuke cadeautjes en cadeau pakketten.

1000 liter Venneps Blond speciaalbier

Poort Venneps Blond Er staat weer 1000 liter vers gebrouwen Venneps Blond speciaalbier klaar voor consumptie. Poort Venneps Blond is een smaakvol bier met een toets van citrus en een frisse afdronk. Zin om er iets bij te eten? Het smaakt heerlijk in combinatie met (boeren) jonge kaas, garnalen of kabeljauw. Ben je op zoek naar meer bier-spijscombinaties. Kijk dan eens op Speciaalbieren – Brouwerij Poort.